Per a alguns dels problemes que poden sorgir amb l'app Hevy, l'equip de suport pot demanar-te que desinstal·lis i tornis a instal·lar l'app Hevy. Entenem que aquesta petició pot fer una mica de por si no tens clar què passarà amb les teves dades.
La teva informació a Hevy s'emmagatzema al teu perfil als nostres servidors, no al teu dispositiu, així que quan desinstal·lis i tornis a instal·lar l'app, tota la teva informació estarà segura i disponible un cop tornis a iniciar sessió a l'app.
L'única dada que s'emmagatzema al teu dispositiu són els entrenaments que encara no has desat i que pots reprendre des de dins de l'app. Si tens un entrenament actiu quan et demanen que desinstal·lis i tornis a instal·lar l'app, assegura't de desar l'entrenament primer, ja que es perdrà i no es podrà recuperar si desinstal·les l'app abans de desar-lo.