Kiedy chcesz przejść z subskrypcji Pro na darmową wersję aplikacji, możesz się zastanawiać, co stanie się z informacjami, które masz dzięki płatnym funkcjom. W tym artykule dokładnie wyjaśniamy, co dzieje się na Twoim koncie, gdy wracasz z wersji Pro do darmowej.
Plany treningowe
W darmowej wersji aplikacji możesz utworzyć maksymalnie 4 plany treningowe, podczas gdy w subskrypcji Pro liczba planów jest nieograniczona. Po powrocie z wersji Pro do darmowej nie stracisz planów, które utworzyłeś ponad limit 4 darmowych. Nadal będziesz mieć dostęp do wszystkich swoich planów, ale nie będziesz mógł tworzyć nowych.
Własne ćwiczenia
W darmowej wersji aplikacji możesz utworzyć do 7 własnych ćwiczeń, natomiast w wersji Pro możesz tworzyć ich dowolną ilość. Po powrocie z wersji Pro do darmowej nie stracisz własnych ćwiczeń, które utworzyłeś ponad limit 7 darmowych. Nadal będziesz mieć do nich dostęp, ale nie będziesz mógł dodawać nowych własnych ćwiczeń.
Pomiary
W darmowej wersji aplikacji możesz zapisywać tylko wagę ciała i obwód talii. Pozostałe opcje pomiarów (takie jak % tkanki tłuszczowej, obwód szyi, obwód bicepsa itp.) są dostępne tylko w subskrypcji Pro. Po przejściu z wersji Pro na darmową nie stracisz już zapisanych pomiarów tych obszarów, które nie są dostępne w darmowej wersji. Nadal będziesz widzieć całą historię tych pomiarów, ale nie będziesz mógł dodawać nowych danych w tych kategoriach.
Historia statystyk
W darmowej wersji aplikacji możesz przeglądać historię statystyk z ostatnich 30 dni lub 3 miesięcy. W subskrypcji Pro masz dostęp do historii z całego roku oraz wszystkich zapisanych danych. Po powrocie z wersji Pro do darmowej nie będziesz już mieć dostępu do rocznej i pełnej historii statystyk. Historia Twoich treningów nadal będzie przechowywana na naszych serwerach, więc jeśli ponownie wykupisz subskrypcję, te dane będą od razu dostępne.