Hevy sadece bir antrenman kaydı uygulaması değil; aynı zamanda antrenmanlarınızı ve güçlenme yolculuğunuzu diğer sporcularla paylaşabileceğiniz, kullanıcıların birbirini motive edip birbirinden öğrenebileceği bir platformdur.
Varsayılan olarak, Hevy hesapları herkese açıktır. Yani, gizlilik ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece diğer kullanıcılar profilinizi ve antrenmanlarınızı görebilir. Eğer etkinliğinizi gizli tutmak ya da Hevy’nin sosyal özelliklerine katılmak istemiyorsanız, bu ayarları istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
Hevy’nin kişisel bilgilerinizi nasıl topladığı, kullandığı ve koruduğu hakkında daha fazla bilgi için lütfen Gizlilik Politikamızı inceleyin.
Hesabımı nasıl gizli yapabilirim?
- Uygulamanın alt kısmındaki Profil sekmesine gidin ve sağ üst köşedeki dişli simgesine dokunarak Ayarlar’ı açın.
- Gizlilik & Sosyal’i seçin.
- Gizli Profil seçeneğini aktif hale getirin.
Gizli profil sayesinde, diğer kullanıcılar antrenmanlarınızı görebilmek için önce sizi takip etmek için istek göndermek zorunda kalır.
Sosyal medya özelliklerini nasıl kaldırabilirim?
- Uygulamanın alt kısmındaki Profil sekmesine gidin ve sağ üst köşedeki dişli simgesine dokunun.
- Gizlilik & Sosyal’i seçin.
- Önerilen Kullanıcıları Gizle seçeneğini aktif hale getirin.
Bu sayede, takip etmeniz için başka kullanıcılar size önerilmez. Eğer profilinizi de gizli yapar ve takip isteklerini kabul etmezseniz, uygulamanın sosyal yönünü büyük ölçüde sınırlandırabilirsiniz. Ana sayfa akışınızda sadece kendi antrenmanlarınız görünür.
Önemli Not: Keşfet akışı ana ekranda kalmaya devam edecektir. Şu anda Keşfet özelliğini kaldırmak mümkün değildir.
Engellenen kullanıcıları nasıl görüntüler veya engelini kaldırabilirim?
Gizlilik ayarlarından engellediğiniz tüm kullanıcıların listesini görebilirsiniz.
- Profil sekmesine gidin ve sağ üst köşedeki dişli simgesine dokunun.
- Gizlilik & Sosyal’i seçin.
- Engellenen Kullanıcılar’ı seçin.
- Buradan engellediğiniz kullanıcıları görebilir ve isterseniz engellerini kaldırabilirsiniz.
Bir antrenmanı nasıl gizli yapabilirim?
Takipçileriniz olsa bile, tek tek antrenmanlarınızı gizli yaparak sadece sizin görebilmenizi sağlayabilirsiniz. Belirli bir antrenmanı gizli yapmak için:
- Antrenmanınızı tamamlayın ve Bitir’e dokunun.
- Antrenmanı kaydetmeden önceki ekranda, fotoğraf ekleyebileceğiniz yerde, Görünürlük’e dokunun.
- Gizli’yi seçin.
Tüm antrenmanlarınızı varsayılan olarak gizli yapmak için:
- Uygulamanın alt kısmındaki Profil sekmesine gidin ve sağ üst köşedeki dişli simgesine dokunun.
- Gizlilik & Sosyal’i seçin.
- Varsayılan Antrenman Görünürlüğü’nü seçin.
- Gizli’yi seçin.
Eğer varsayılan antrenman görünürlüğünüz gizli olarak ayarlanmışsa, yine de tek bir antrenmanı herkese açık yapabilirsiniz. Belirli bir antrenmanın görünürlüğünü değiştirmek için aynı adımları izleyip Gizli yerine Herkes’i seçmeniz yeterlidir.