Hevy no és només una aplicació per registrar entrenaments; també és un espai per compartir els teus entrenaments i el teu progrés amb altres esportistes, perquè us pugueu motivar i aprendre els uns dels altres.
Nota important: Per defecte, els comptes de Hevy són públics.
Això vol dir que altres usuaris poden veure el teu perfil i els teus entrenaments, tret que canviïs la configuració de privacitat. Si prefereixes mantenir la teva activitat privada o no vols participar en les funcions socials de Hevy, pots modificar aquests ajustos en qualsevol moment.
Per a més informació sobre com Hevy recull, utilitza i protegeix la teva informació personal, consulta la nostra Política de privacitat.
Com puc fer que el meu compte sigui privat?
- Ves a la pestanya Perfil a la part inferior de l’app i toca la icona d’engranatge a la cantonada superior dreta per obrir la configuració.
- Selecciona Privacitat i Social.
- Activa l’opció Perfil privat.
Un perfil privat vol dir que altres usuaris hauran de sol·licitar seguir-te abans de poder veure els teus entrenaments.
Com puc eliminar les funcions socials?
- Ves a la pestanya Perfil a la part inferior de l’app i toca la icona d’engranatge a la cantonada superior dreta.
- Selecciona Privacitat i Social.
- Activa l’opció Amaga usuaris suggerits.
Això evita que se’t suggereixin altres usuaris per seguir. Si també configures el teu perfil com a privat i no acceptes sol·licituds de seguiment, pots limitar molt les funcions socials de l’app. Només els teus entrenaments apareixeran al teu inici.
Nota important: El feed Descobreix continuarà apareixent a la pantalla d’inici. Ara mateix, no hi ha cap opció per eliminar la funció Descobreix.
Com puc veure o desbloquejar usuaris bloquejats?
Pots veure la llista de tots els usuaris que has bloquejat des de la configuració de privacitat.
- Ves a la pestanya Perfil i toca la icona d’engranatge a la cantonada superior dreta.
- Selecciona Privacitat i Social.
- Selecciona Usuaris bloquejats.
- Des d’aquí pots veure els usuaris bloquejats i desbloquejar-los si ho necessites.
Com puc fer que un entrenament sigui privat?
Pots tenir seguidors i, tot i així, mantenir entrenaments concrets en privat perquè només tu els puguis veure.
Per fer que un entrenament concret sigui privat:
- Acaba el teu entrenament i toca Finalitza.
- A la pantalla abans de desar l’entrenament, on pots afegir una foto, toca Visibilitat.
- Selecciona Privat.
Per fer que tots els entrenaments siguin privats per defecte:
- Ves a la pestanya Perfil a la part inferior de l’app i toca la icona d’engranatge a la cantonada superior dreta.
- Selecciona Privacitat i Social.
- Selecciona Visibilitat d’entrenaments per defecte.
- Selecciona Privat.
Si la visibilitat per defecte dels entrenaments està configurada com a privada, igualment pots fer que un entrenament concret sigui públic. Només cal que segueixis els mateixos passos per canviar la visibilitat d’un entrenament i seleccionis Tothom en lloc de Privat.