Quan comences una rutina com a entrenament, pots fer-hi canvis mentre l'entrenament està en marxa. Si canvies l'ordre dels exercicis, n'afegeixes o en treus, o modifiques les sèries durant l'entrenament, al final veuràs l'opció de “Actualitza la rutina” o “Mantén la rutina original”.
- Actualitza la rutina: Aplica els canvis que has fet durant l'entrenament a la rutina principal.
- Mantén la rutina original: Manté la rutina original sense canvis; les modificacions només s'aplicaran a l'entrenament actual.
Aquesta opció només apareix si has canviat l'ordre dels exercicis, o si n'has afegit o eliminat exercicis o sèries. No apareixerà per canvis en les repeticions o el pes. Aquests ajustos es guarden automàticament segons la configuració de la rutina i els teus valors anteriors.
Més informació: Valors de l'entrenament anterior vs. valors de la rutina: com ajustar-los a la configuració?